Stacks Image 4
Stacks Image 5
Stacks Image 6
Stacks Image 36

Wie zijn wij?Mijn naam is Nick Waninge, ik ben geboren in Hoogeveen op 26-03-1983.
Van jongs af aan heeft de omgang met dieren mij altijd geboeid. Ik heb in mijn hele leven al veel dieren om mij heen gehad, dit komt mede doordat ik ben opgegroeid op een boerderij in Stuifzand. Hierdoor heb ik een zogenaamde natuurlijke omgang met dieren ontwikkeld. Ons hele leven hebben we al honden gehad. Momenteel hebben we hier nog een kudde schapen, een hond en allerlei verschillende soorten tropische vogels welke ik zelf kweek.

Door mijn voorliefde voor dieren was de keuze voor de AOC Terra college in Meppel ook niet meer dan logisch. Vanuit deze opleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om stage te lopen bij het dierenasiel
't zwarvershoes in Beilen. Hier heb ik veel ervaring opgedaan, o.a. omdat ik hier veel te maken gehad met gedragsproblemen van honden welke op dat moment in het asiel verbleven. Het verhaal wat mij van deze periode altijd bijgebleven is gaat over een rottweiler van 6maanden oud, welke niks meer durfde. De rottweiler durfde niet meer te eten en te drinken uit de voer/waterbak en was erg angstig van aard. Door te investeren in de relatie met de rottweiler, had ik al vrij snel zijn vertrouwen gewonnen, wat er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat de rottweiler geschikt werd bevonden voor herplaatsing.

Door deze ervaring heeft het me altijd een uitdaging geleken om een hondenuitlaatservice te beginnen. Doordat deze kans op mijn pad is gekomen pak ik deze ook vol enthousiasme met beide handen aan.