Stacks Image 4
Stacks Image 5
Stacks Image 6
Stacks Image 36

Wie zijn wij?Mijn naam is Phalani Rozema en ik woon in Vries.
Van jongs af aan ben ik opgegroeid met honden. Ze hebben bij ons in huis een belangrijke plaats in het gezin. Samen met mijn border collie Flynn heb ik gehoorzaamheidscursussen en behendigheid gedaan. Nu doen we schapen drijven want dat vindt hij toch wel het allerleukst. We hebben zelf schapen waardoor we kunnen trainen wanneer we willen. En daar beleven we samen heel veel plezier aan. Afgelopen maart is mijn jongste border collie geboren. Hij heet Dash. Als hij 1 jaar is kunnen we beginnen bij de schapen. Daar verheug ik me op. Dash en Flynn wonen met nog 4 border collies bij ons.

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding Dierverzorging gedaan. Super leuk en leerzaam, maar ik heb gemerkt dat mijn passie toch echt bij de honden ligt. Ik kreeg de kans om de Hondenherder, een begrip in Assen, Vries en omgeving, voort te zetten. Waar hele fijne baasjes hun hond(en) het allerbeste gunnen.
Elke dag is het weer genieten om met ze naar het veld te gaan en ze zo enthousiast te zien.

Iedere hond heeft natuurlijk een eigen karakter, de één is vol zelfvertrouwen en bravoure ( of lijkt vol zelfvertrouwen). Een ander verlegen en afwachtend. Ook zijn er honden die door negatieve ervaringen soms niet goed weten hoe ze zich het beste kunnen gedragen tegenover soortgenoten of in een roedel. Sommige honden vinden het spannend als ze de eerste keren meegaan. In alle gevallen is het aan mij om ze op hun gemak te stellen en te laten zien dat het veilig is en dat ze vertrouwen in mij kunnen hebben. En wat is het dan mooi om te zien dat die honden door mij te vertrouwen zich open stellen en hierdoor toch gaan spelen met anderen.
DIT WERK GEEFT ME ZOVEEL PLEZIER EN VOLDOENING!

Page Last Updated: 30-04-18
De Hondenherder | telefoon: 06-51195850 | info@hondenherder.nl | KvK 83372210